ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Αγαπητά Μέλη,

Με την ευχή και την ελπίδα ότι σιγά – σιγά αφήνουμε πίσω τις δύσκολες μέρες, επικοινωνούμε και πάλι μαζί σας, προκειμένου να σας καλέσουμε σε μια δια ζώσης, πλέον, συνάντηση, κάτι που δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιήσουμε ούτε τον περασμένο, αλλά ούτε και τον φετινό Μάρτιο.

Όσα συνέβησαν στους μήνες που προηγήθηκαν άλλαξαν πολλά στη ζωή των περισσότερων από εμάς, καθιερώνοντας μια καινούργια πραγματικότητα που είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε. Ταυτόχρονα όμως, τα νέα δεδομένα, τουλάχιστον στην περίπτωση του Σωματείου μας, μπορούν να αποτελέσουν την κατάλληλη αφορμή για την επανεκκίνηση του.

Με αυτό το σκεπτικό, σας καλούμε την Κυριακή 20 Ιουνίου 2021, ώρα 11:00, σε έκτακτη Γενική Συνέλευση στους χώρους του ΝΟΗΣΙΣ, η οποία σε περίπτωση μη απαρτίας θα πραγματοποιηθεί οπωσδήποτε την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, ώρα 18:30, στον ίδιο χώρο, σύμφωνα με όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Αποκλειστικό θέμα της Γενικής Συνέλευσης θα είναι η συζήτηση και η ψηφοφορία επί προτάσεων τροποποίησης ή συμπλήρωσης ορισμένων άρθρων του υφιστάμενου Καταστατικού, ώστε να μπορεί το Σωματείο να ακολουθεί και να αξιοποιεί τις νέες τάσεις που διαμορφώνονται.

Αναμένουμε ότι θα ανταποκριθείτε στην πρόσκληση μας και να υπενθυμίσουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση έχουν τα Μέλη του είναι ταμειακά ενήμερα
τουλάχιστον μέχρι και το 2020.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Λ. Βλαχογιαννης

Ο Γεν.Γραμματέας
Ιωάννης Λ. Παπαδόπουλος

Κοινοποίηση
Scroll to Top Μετάβαση στο περιεχόμενο