Φίλοι του Τ.Μ.Θ.

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

ΑΡΧΗ | Επικαιρότητα | 45η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ

45η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ

E-mail Εκτύπωση PDF

Θεσσαλονίκη 08 Φεβρουαρίου  2021

Προς
Τα Μέλη του Σωματείου
Φίλοι του Ιδρύματος ΚΔΕΜΤ

Αγαπητά Μέλη,

Πρώτα από όλα, ελπίζουμε η επιστολή μας να σας βρίσκει γερούς.

Πλησιάζει και φέτος ο καιρός που, σύμφωνα με το καταστατικό του Σωματείου, θα πρέπει να πραγματοποιήσουμε την ετήσια, 45η Γενική Συνέλευση μας. Δυστυχώς όμως, στην ιδιαίτερη περίοδο που διαβιώνουμε, είμαστε υποχρεωμένοι να δρομολογούμε κάποιες διαδικασίες γνωρίζοντας εκ των προτέρων τις δυσκολίες που πιθανόν να υπάρξουν.

Έτσι, παρά τα όποια προβλήματα, προκειμένου να είμαστε συνεπείς, έπρεπε να ορίσουμε ημερομηνία για τη Γενική Συνέλευση των Μελών, που φέτος περιλαμβάνει και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής. Εννοείται ότι έχουμε λάβει  υπόψη μας ότι η ημερομηνία και ο τόπος, αλλά ενδεχομένως και ο τρόπος της συνάντησης μας μπορεί να αλλάξουν, ανάλογα με τα δεδομένα που θα ισχύουν, τότε, στις μετακινήσεις και στις συναθροίσεις του κοινού.

Έχουμε ορίσει λοιπόν σαν πρώτη ημερομηνία συνάντησης των Μελών την Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021, ώρα 12:00 και σε περίπτωση μη απαρτίας την Κυριακή 21 Μαρτίου 2021, ώρα 11:00, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Οικονόμου» στο ΝΟΗΣΙΣ.

Ασφαλώς, θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση σας για την όποια αλλαγή του προγράμματος.

Ενημερωτικά αναφέρουμε ότι στην ημερήσια διάταξη θα περιλαμβάνονται τα παρακάτω :

Χαιρετισμός του Προέδρου / Διοικητικός απολογισμός / Οικονομικός απολογισμός Ψηφοφορία απαλλαγής του απερχόμενου Δ.Σ. / Ερωτήσεις ? Απαντήσεις / Παρουσίαση υποψηφίων για το νέο Δ.Σ. και τη νέα Ε.Ε./ Διαδικασία εκλογής νέου Δ.Σ. και Ε. Ε.

Όσοι /-ες  εκ των Μελών επιθυμούν να είναι υποψήφιοι /-ες για το νέο Δ.Σ. ή την Ε.Ε. θα πρέπει να υποβάλουν, σύμφωνα με το καταστατικό του Σωματείου,  έγγραφη δήλωση προς το Δ.Σ. (συνημμένο έντυπο) μέχρι την Τετάρτη 03 Μαρτίου 2021, ώρα 12:00, στο e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Μιχάλης Γκαβέζος                                         Αλέξανδρος Ντόζης

Πρόεδρος Δ.Σ.                                                 Γ. Γραμματέας

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 15 Φεβρουάριος 2021 14:12  

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ

1930

Κατασκευάζεται ο πρώτος ικανός υπολογιστής να λύνει διαφορικές εξισώσεις.

Μαθητικο Συνεδριο Πληροφορικης

ΤVSpot Τεχνικού Μουσείου