Φίλοι του Τ.Μ.Θ.

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

ΑΡΧΗ | Επικαιρότητα | ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΣΙΣ

ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΣΙΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας - ΝΟΗΣΙΣ αποφάσισε να επιβραβεύσει το προσωπικό του με την χορήγηση πριμ παραγωγικότητας, για τη συμβολή του στη συνεχή εύρυθμο λειτουργία και στην πρόοδο του Ιδρύματος.

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος καθηγητής κ. Μιχάλης Σιγάλας δήλωσε, μεταξύ των άλλων, προς τους εργαζόμενους τα ακόλουθα:

Αγαπητοί συνεργάτες

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι το Δ.Σ. και εγώ, από την αρχή της θητείας μας, σε κάθε ευκαιρία και ενώπιον οποιουδήποτε ακροατηρίου τονίζαμε ότι η διατήρηση του ΝΟΗΣΙΣ σε λειτουργία τα δύσκολα χρόνια ήταν αποτέλεσμα της αφοσίωσης και της προσπάθειας των εργαζομένων του. Έτσι λοιπόν, οι προσπάθειες που καταβάλαμε και το έργο που παρουσιάσαμε είχαν ως έμπνευση και κίνητρο τη δική σας προσπάθεια, αλλά και τη πίστη για την αξία και τις δυνατότητες του ΝΟΗΣΙΣ.

Τρία χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Δ.Σ. το ΝΟΗΣΙΣ έχει αφήσει πίσω του την πολυετή διοικητική και οικονομική κρίση. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της συστηματικής εργασίας όλων μας και της συμπαράστασης του ΥΠΕΠΘ και της ΓΓΕΤ.

Σήμερα λοιπόν το Δ.Σ., αναγνωρίζοντας τη συμβολή των εργαζομένων στα παραπάνω και καθώς τα οικονομικά δεδομένα το επιτρέπουν, μετά από πρόταση του Γενικού Διευθυντή αποφάσισε την απόδοση πριμ παραγωγικότητας ύψους ενός μηνιαίου μισθού σε όλους τους εργαζόμενους στο ΝΟΗΣΙΣ με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου.

Με τους θερμούς χαιρετισμούς μου

Μιχάλης Σιγάλας

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 16 Δεκέμβριος 2018 21:19  

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ

1953

Το τρανζίστορ βρίσκει εφαρμογή σε συσκευές υποβοήθησης της ακοής.

Μαθητικο Συνεδριο Πληροφορικης

ΤVSpot Τεχνικού Μουσείου