Φίλοι του Τ.Μ.Θ.

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

ΑΡΧΗ | Επικαιρότητα | Το ΝΟΗΣΙΣ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ECSITE

Το ΝΟΗΣΙΣ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ECSITE

E-mail Εκτύπωση PDF

Το Νόησις σήμερα κατάφερε κάτι μοναδικό.!!! Το πρώτο Ελληνικό Τεχνολογικό Κέντρο με συμμετοχή στο Διοικητικό Συμβούλιο στο Ecsite το μεγαλύτερο Οργανισμό Τεχνολογικών Κέντρων σε διεθνές επίιπεδο!!!! Η μεγάλη αυτή επιτυχία ήρθε μετά από σκληρή δουλειά, εξωστρέφεια και κτίσιμο ετών!! Για τους εργαζόμενους στο Νόησις που ξενύχτησαν μαζί μου για να φέρουμε αυτό το αποτέλεσμα στη χώρα μας, το Διοικητικό Συμβούλιο του φορέα που πίστεψε σε εμάς!! και στους φίλους μας αφιερώνουμε τη μεγάλη αυτή διάκριση Το Νόησις εισέρχεται και επίσημα στο μεγάλο σαλόνι του Κόσμου!!! Ελπίζω να είστε υπερήφανοι για το Νόησις στην πόλη μας τη Θεσσαλονίκη!!

Θ. Κοντονικολάου
Γενικός Διευθυντής ΚΔΕΜΤ-ΝΟΗΣΙΣ

 

ECSITE

Το όραμα της Ecsite είναι να προωθήσει τη δημιουργικότητα και την κριτική σκέψη στην ευρωπαϊκή κοινωνία, ενθαρρύνοντας τους πολίτες να ασχολούνται με την επιστήμη. Αποστολή του είναι να εμπνεύσει και να ενισχύσει τα επιστημονικά κέντρα, τα μουσεία και όλες τις οργανώσεις που εμπλέκουν τους ανθρώπους με την επιστήμη και να προωθήσουν τις ενέργειές τους. Το δίκτυο συγκεντρώνει περισσότερες από 350 οργανώσεις στην Ευρώπη και παγκοσμίως.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου "Φίλοι του Ιδρύματος Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας - ΝΟΗΣΙΣ" συγχαίρει τη Διοίκηση και ιδιαίτερα τον Γενικό Διευθυντή κ. Αθανάσιο Κοντονικολάου, για την επιτυχή διαχείριση της υποψηφιότητας του ΝΟΗΣΙΣ και τη συμμετοχή του Ιδρύματος στο Διοικητικό Συμβούλιο του μεγάλου Μουσειακού Οργανισμού ECSITE Η Ελλάδα πλέον συμμετέχει στις Ευρωπαικές και παγκόσμιες εξελίξεις στο χώρο των Επιστημονικών και Τεχνολογικών Μουσείων. Πάντα σε Ανώτερα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 19 Σεπτέμβριος 2018 11:47  

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ

1948

Περιγράφεται η θεωρία της Μεγάλης Έκρηξης (Big Bang).

Μαθητικο Συνεδριο Πληροφορικης

ΤVSpot Τεχνικού Μουσείου