Φίλοι του Τ.Μ.Θ.

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

Επιστολή προς τα Μέλη 25/11/2015

E-mail Εκτύπωση PDF

Θεσσαλονίκη 25 Νοεμβρίου 2015

Αρ. Πρωτ.  31 / 2015

Προς
Τα Μέλη του Σωματείου 
Φίλοι του Τεχνικού Μουσείου Θεσσαλονίκης

Αγαπητά Μέλη,

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, σας απευθύνουμε χαιρετισμούς και ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και το νέου έτους σας ευχόμαστε υγεία και ενεργητικότητα.

Το Σωματείο μας συνεχίζει να είναι δραστηριοποιημένο, με βασική προτεραιότητα την αρωγή στο έργο του Ιδρύματος Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας - ΝΟΗΣΙΣ και καλύπτει τις καθημερινές υποχρεώσεις του, ως ένας ζωντανός Οργανισμός (Εφορία, επικοινωνία με το κοινό, προεργασία για την οργάνωση του Μαθητικού Συνεδρίου, κτίριο ΒΙ.ΠΕ.Θ., Ιστοσελίδα κ.ά.)

Πρόσφατα, η Πρόεδρος κα Αμαλία Γεωργανοπούλου αποφάσισε, για οικογενειακούς λόγους, να διαμείνει στην Αγγλία και υπέβαλε την παραίτηση της από τη θέση της. Κατόπιν αυτού, το Δ.Σ. εξέλεξε, κατά τη συνεδρίαση του της 9ης Νοεμβρίου 2015, ως νέο Πρόεδρο του τον κ. Αντώνη Τρίμη.

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός συνέβη επίσης το μήνα Νοέμβριο. Καρποφόρησαν οι προσπάθειες του Δ.Σ. προς τις αρμόδιες Αρχές και έχουν συμπεριληφθεί στο νέο Δ.Σ. του Ιδρύματος τρία μέλη από το Σωματείο, οι κκ Α. Τρίμης, Μ. Γκαβέζος, και Ι. Παπαευσταθίου. Η ενέργεια αυτή της Πολιτείας καταξιώνει εν μέρει το Σωματείο μας και δίνει τη δυνατότητα να συμβάλλουμε πιο ενεργητικά στο έργο του Ιδρύματος.

Παράλληλα όμως το Δ.Σ. διερευνά δυνατότητες συνέχισης της λειτουργίας του και βελτίωσης του ρόλου του πλησιέστερα προς το Ίδρυμα. Όλα το νέα μας και οι προτάσεις μας θα παρουσιασθούν στη Γενική Συνέλευση των Μελών, που θα πραγματοποιηθεί το νέο χρόνο.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος                                 Ο Γενικός Γραμματέας

Αντώνης Τρίμης                           Μιχάλης Γκαβέζος

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 11 Δεκέμβριος 2015 11:50  

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ

1903

Ο Όρβιλ Ράϊτ πραγματοποιεί την πρώτη μηχανοκίνητη πτήση στον αέρα

Μαθητικο Συνεδριο Πληροφορικης

ΤVSpot Τεχνικού Μουσείου